Onze andere katten

DSC_0003Misty

Misty is een verhaal apart.

In augustus 2005 stond er een leuk poesje op Speurders in een kittenopvang te Arnhem. Na een afspraak gemaakt te hebben gingen wij daar naar toe alleen het poesje op de foto was er helemaal niet.

Misty was daar wel en vond ons wel heel erg aardig en klom tegen Soraya haar broek aan en begon te spinnen. Misty hebben wij toen maar meegenomen. Het leek wel een biafra katje (uitpuilende ogen en een dikke buik). Op dat moment waren wij in de veronderstelling dat Misty een poesje was maar een aantal maanden later werd steeds duidelijker dat hij een kater is.

Misty is inmiddels gecastreerd en een hele lieve kater. Wij noemen hem ook wel kletsmajoor want hij kletst wat af. Misty is zeer sociaal tegen onze andere katten en is altijd in voor een stoeipartijtje en is gek op speelgoedmuisjes. Misty zal je ook altijd begroeten als je hem tegen komt.
De exacte geboortedatum hebben wij niet van Misty omdat het een vondeling is maar wij schatten dat hij in juni 2005 geboren is.
Misty is op 8 april 2017 overleden.

 

Snowy
24-07-2005 is Snowy geboren bij de Fam. Landkroon in Neede. Snowy hebben wij ook van Marktplaats gehaald.
Snowy is een wit, klein, poesje met groene ogen. Snowy is niet doof, dit komt namelijk regelmatig voor bij witte poezen/katten. Snowy had ook een kopvlekje wat een teken is dat zij niet doof is, dit kopvlekje is inmiddels helemaal weggetrokken.
Snowy en Soraya zijn een éénheid. Toen wij Snowy gingen halen is zij ook meegeweest naar McDonalds. Snowy is ook gesteriliseerd.
Snowy is op 22 maart 2009 meegeweest naar de show van de NLKV in Baarn en was daar de beste Huiskat Sr.